Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 2 Mei 2007

Ntah pape ntah...

Hari ni, dapat satu nasihat (dlm erti kata lain kena leter) dgn my friend.. haha.. katanya "Jgn terlalu mengharap!!" .. rasa nak gelak pun ada.. my friend ni selalunya tak pernah nampak serius dlm apa2 yg dibuatnya, tapi sekali sekala kena leter dgn dia... emm.. boleh tahan jugakla.. kekadang betul gak, org yg tak disangka2 buat benda yang pelik2. Anyway.. bak kata org.. buat PhD ni mmg "permenant head damage".. rasanya I'm going to be one of those kind... haha.. Mau tak nyer.. waktu tidur jaga semuanya dah tak betul.. hari bangun kol 2pg.. boring mengadap pc.. menggosok baju kol 4 pagi... agaknyer dah separuh giler kot minah nih! Teringat zaman dok asrama masa sekolah2 dulu... mmg bangun jugak pukul 4 pagi nak gosok baju, tapi sebab tak larat nak beratur tunggu giliran.

Hmmm.. kekadang dengan tak disangka2 hari yg kita rasa ok..turn-up to be a disaster. That was what happened today. Actually the day did not start very well, however it was not that a bad jugak. Emm.. apa2 lah. Kekadang sebenarnya kita nak jaga hati orang tapi last2 hati sendiri yg tak terjaga... .. sedih betul.. tapi nak buat macam mana kan.. it's hard to make people understand, as hard for us to understand others. Emm...


Mel~~
I'm sorry if I did something wrong...