Ahad, 15 Julai 2018

Kembar 2pupu


Kembar dua org ni, sama2 #budaktahun2 bila jumpa mesti malu2.. walaupun dua2 #Penangnites #2ndCousins
Panas betul hari ni.. nak makan durian tapi benti minum air kelapa dulu.. lepas ni misi durian pula.. #erynazulaikha #anakmommypapa #HotDay Eryna pun minum segelas besar... pastu tak sabar nak pi toilet.. hihi

#AppleWatch Alert


#applewatchseries3 tiba2 memberi amaran bahawa heart rate saya melebihi 120 lebih dari 10 minit walaupun dalam keadaan rehat. Bagus betul. Cepat2 saya cuba kontrol esok pernafasan, try to breath normally.. hubby ajak pi klinik tapi buat masa ini tak rasa nak pi kilinik. InsyaAllah saya akan ok πŸ‘Œ. Semoga urusan kita semua dipermudahkan.. semua org dah macam tak sihat.. mungkin sebab cuaca.. mungkin sebab penat.. Semoga segera sembuh.. dah lebih setengah jam belum turun lagi heart beat ni πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“

Sabtu, 14 Julai 2018

Persidangan Meja Bulat MEIPTA 11-13 Julai 2018



Last day of fruitful MEIPTA meeting in UM. Penatnya tok sah cakapla sebab first day meeting sampai malam.. gerak dari rumah pulak pkl 5am.. Serius sebenarnya sgt penat, badan pun sakit.. bila lah dapat nak pi berurut ni 😬😬