Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 27 April 2018

Makcik dan pakcik CDAE ni nampsk bebenor kurusnya dlm gambar ni. Teruk betul bekerja gayanya huhu... #USMStyle 😂😅


Ada event CDAE hari ni, monthly seminar series. Saya bertugas bawa speaker Prof Dr Rose Alinda dari UTM utk lunch, maklumlah hari Jumaat, boss pun pi solat. Kekok juga mcik berada dgn kakak2 Professor ni.. Mcik paling muda.. mereka dok citer cucu2.. mcik ternganga je la.. huhu.. Sebelah mcik adalah Prof Rosni, Pengarah Nav6 USM. #USMstyle #CdaeTeam


Budak #Tahun2 macam budak universiti, buat kerja sekolah pkl 4 pagi. Semalam pkl 9 #ErynaZulaikha dah tertidur depan tv, letih katanya ada latihan sukan lumba lari kat sekolah. Bila mommy ajak naik atas dia menangia ckp ada kerja sekolah xsiap lagi. So mommy ckp nnt mommy kejut buat kerja sekolah. So mommy terjaga pkl 4 pagi, terus kejut suruh buat kerja sekolah Matematik. Dgn semangatnya eryna pun buat. Last2 bila siap tetiba Eryna ckp.. mommy.. esok hari Jumaat.. mana ada Matematik.. adoii laaa.. beria bangun pagi2 buat kerja sekolah yg xde esoknya 😂😅 Sejak@tahun 2 eryna kemas buku sendiri, mommy xtolong, so mommy dah tak hafal jadual dia 😅😅 #anaknommypapa


Jumaat, 13 April 2018

Demam anak mommy hari ni. Pagi2 dah siap2 tetiba dia ckp dia demam. Rasa badan panas. So mommy ckp xyah pi sekolahla. Mommy still kena pi kerja sbb mommy ada bengkel di PPIK. So tinggal dgn assistant mommy dan minta dia belikan ubat demam. Habis bengkel mommy ckp kat staf mommy suh contact PA TNCA ckp mommy xleh hadir mtg jam 3pm. Kak Liza (staf mommy) ckp Dr balik jelah.. xyahlah pi mtg. So mommy pun terus balik. Sampai kat rumah assistant ckp tadi dia muntah 2 kali. Oleh sebab mommy pun letih sama so after Zohor mommy ajak dia tidur tp mommy pun tidur2 ayam sambil jerlum kepala dia. Nak bawa pi klinik kesian pulak sbb tgh lena tidur. Lepas asar bangun badan dah kurang panas. Dah mengadu lapar. So bagi makan.. nampak ok sikit. Tetiba malam ni dia teringat.. mommy.. mana papa tak sampai2 ni.. kan hari ni hari Jumaat. Mommy cakap.. papa tak balik hari ni.. terus muka masam dan cakap mana boleh papa tk balik.. kan hari ni hari Jumaat!! Huhu Itulah sebabnya papa kena balik tiap2 minggu.. #anakmommypapa #eryna


Rezeki Penceramah. Depa ni mcmtau2 je sy suka Hijab Galleria. Saiz yg sgt sesuai 😍😍


Menjalankan Bengkel ToD Blended Learning utk pensyarah Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan hari ini #USMStyle #WeLead #sulongselalu #ILoveMyJob