Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 13 April 2018

Demam anak mommy hari ni. Pagi2 dah siap2 tetiba dia ckp dia demam. Rasa badan panas. So mommy ckp xyah pi sekolahla. Mommy still kena pi kerja sbb mommy ada bengkel di PPIK. So tinggal dgn assistant mommy dan minta dia belikan ubat demam. Habis bengkel mommy ckp kat staf mommy suh contact PA TNCA ckp mommy xleh hadir mtg jam 3pm. Kak Liza (staf mommy) ckp Dr balik jelah.. xyahlah pi mtg. So mommy pun terus balik. Sampai kat rumah assistant ckp tadi dia muntah 2 kali. Oleh sebab mommy pun letih sama so after Zohor mommy ajak dia tidur tp mommy pun tidur2 ayam sambil jerlum kepala dia. Nak bawa pi klinik kesian pulak sbb tgh lena tidur. Lepas asar bangun badan dah kurang panas. Dah mengadu lapar. So bagi makan.. nampak ok sikit. Tetiba malam ni dia teringat.. mommy.. mana papa tak sampai2 ni.. kan hari ni hari Jumaat. Mommy cakap.. papa tak balik hari ni.. terus muka masam dan cakap mana boleh papa tk balik.. kan hari ni hari Jumaat!! Huhu Itulah sebabnya papa kena balik tiap2 minggu.. #anakmommypapa #eryna


Rezeki Penceramah. Depa ni mcmtau2 je sy suka Hijab Galleria. Saiz yg sgt sesuai 😍😍


Menjalankan Bengkel ToD Blended Learning utk pensyarah Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan hari ini #USMStyle #WeLead #sulongselalu #ILoveMyJob