Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 18 Jun 2018

#HappyBirthday anak2 sedara kembar Afif & Afifah (Ipin & Ipah) ke 4 tahun hari ini. Sempat kami tunggu sebelum bergerak pulang ke Penang. Kalau tgk gambar kembar Aqif & Aqid #elfayyadh yg sempoi mengadap kek. Kembar Afif dan Afifah mood ke laut dok menyorok kat kak @_bxtrisyix_1211_ . Apa2lah kembar. Anak sedara saya ada 2 pasang kembar. Saya pun berharap kandungan saya yang dah lebih 24 bulan ni pun kembarlah juga.. untung2 triplet.. tak pun fourduplet sbbnya tak keluar2.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜… #BigFamily #Nieces #Nephews


The most proper family photo that we have for raya. #Alhamdulillah berpeluang bersama2 dgn adik-beradik tersayang dihari raya ini. Walaupun kami sudah tidak punta ibubapa namun kami masih teguh untuk memberi ruang utk bersama dihari raya. Hari Raya adalah hari yg penting utk diperuntukkan bersama. Walaupun 7 beradik yg berada di utara, selatan, timur dan barat namun kami berusaha utk bersama. Walaupun masing2 telah punya keluarga sendiri dan punya mentua tapi masing2 faham keperluan utk bersama. Yang penting saling memahami antara pasangan dan adik beradik faham keperluan untuk meraikan hubungan kekeluargaan. Gambar ini diambil di rumah sepupu kami abg gudang. #Raya2 #DariGombakkePahang #Siblings #Love


Jumaat, 8 Jun 2018

New Story From Me

‪Kisah cikgu memplagiat last week, hari ni ujian lisan. Sy nak test dia buat kajian ke tak. Dia buat kajian ttg guna FB dlm English writing. Dlm tesis dia tulis dia buat group FB utk kajian dia. Sy ckp sy cari group tu takde pun dlm FB.. last2 dia ngaku group ‬tak wujud, dia xbuat pun kajian tu.. Sbnrnya bila sy cari group tak de sy dok fikir group tu private.. hihi.. tp bila sy sergah dia ckp xjumpa group terus dia confess group tu xde.. Kalau dia ckp group tu private sy mesti tertipu sbb sy malas nk check semula.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. Anyway dia kelihatan tenang walaupjn baru 4 hari bersalin.. 😬😬 . Utk ujian lisan Master by coursework kali ni sy menilai 3 tesis, 2 fail satu lulus. Jgn ingat mudah nak dpt segulung sarjana, kalau tesis budak degree lebih baik dr korang.. bertambahlah utk tidak grad bulan Nov nanti πŸ˜‚πŸ˜¬πŸ˜¬ #blog‪Kisah cikgu memplagiat last week, hari ni ujian lisan. Sy nak test dia buat kajian ke tak. Dia buat kajian ttg guna FB dlm English writing. Dlm tesis dia tulis dia buat group FB utk kajian dia. Sy ckp sy cari group tu takde pun dlm FB.. last2 dia ngaku group ‬tak wujud, dia xbuat pun kajian tu.. Sbnrnya bila sy cari group tak de sy dok fikir group tu private.. hihi.. tp bila sy sergah dia ckp xjumpa group terus dia confess group tu xde.. Kalau dia ckp group tu private sy mesti tertipu sbb sy malas nk check semula.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. Anyway dia kelihatan tenang walaupjn baru 4 hari bersalin.. 😬😬 . Utk ujian lisan Master by coursework kali ni sy menilai 3 tesis, 2 fail satu lulus. Jgn ingat mudah nak dpt segulung sarjana, kalau tesis budak degree lebih baik dr korang.. bertambahlah utk tidak grad bulan Nov nanti πŸ˜‚πŸ˜¬πŸ˜¬