Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 8 Jun 2018

New Story From Me

‪Kisah cikgu memplagiat last week, hari ni ujian lisan. Sy nak test dia buat kajian ke tak. Dia buat kajian ttg guna FB dlm English writing. Dlm tesis dia tulis dia buat group FB utk kajian dia. Sy ckp sy cari group tu takde pun dlm FB.. last2 dia ngaku group ‬tak wujud, dia xbuat pun kajian tu.. Sbnrnya bila sy cari group tak de sy dok fikir group tu private.. hihi.. tp bila sy sergah dia ckp xjumpa group terus dia confess group tu xde.. Kalau dia ckp group tu private sy mesti tertipu sbb sy malas nk check semula.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. Anyway dia kelihatan tenang walaupjn baru 4 hari bersalin.. 😬😬 . Utk ujian lisan Master by coursework kali ni sy menilai 3 tesis, 2 fail satu lulus. Jgn ingat mudah nak dpt segulung sarjana, kalau tesis budak degree lebih baik dr korang.. bertambahlah utk tidak grad bulan Nov nanti πŸ˜‚πŸ˜¬πŸ˜¬ #blog‪Kisah cikgu memplagiat last week, hari ni ujian lisan. Sy nak test dia buat kajian ke tak. Dia buat kajian ttg guna FB dlm English writing. Dlm tesis dia tulis dia buat group FB utk kajian dia. Sy ckp sy cari group tu takde pun dlm FB.. last2 dia ngaku group ‬tak wujud, dia xbuat pun kajian tu.. Sbnrnya bila sy cari group tak de sy dok fikir group tu private.. hihi.. tp bila sy sergah dia ckp xjumpa group terus dia confess group tu xde.. Kalau dia ckp group tu private sy mesti tertipu sbb sy malas nk check semula.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. Anyway dia kelihatan tenang walaupjn baru 4 hari bersalin.. 😬😬 . Utk ujian lisan Master by coursework kali ni sy menilai 3 tesis, 2 fail satu lulus. Jgn ingat mudah nak dpt segulung sarjana, kalau tesis budak degree lebih baik dr korang.. bertambahlah utk tidak grad bulan Nov nanti πŸ˜‚πŸ˜¬πŸ˜¬

Tiada ulasan:

Catat Ulasan