Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 9 April 2012

Happy Anniversary abah & mak..

Hari Sabtu 7/4 kami balik ke Gombak setelah aku habis kelas pukul 8-11 pagi dan hubby abis keja pkl 11.30-2.00 ptg. Kebetulan mnggu ni kami berdua kena kerja.. tp sbb mmg dah plan lama utk balik so aku dpt arrange utk ngajar di Penang je minggu ni.. jadi sempatlah balik after class.. Kami gerak dari USM pkl 2.30ptg... berhenti di Tapah utk mengisi perut.. hubby belanja Dunkin Donuts.. tp bukan makan donut tapi makan sandwichnya yg sgt sedap... huhu.. Sampai di Gombak dlm pkl 7.. masing2 kepenatan..

Tuna sandwich Dunkin Donut.. sgt sedap, rotinya adalah Croisant... hubbyku makan sandwich Chicken Mayonaise... sedap juga...huhu

Esok harinya jam 11 pg dah bersiap2.. utk ke Al-Rawsha.. inilah event yg ditunggu2.. makan2 utk meraikan ulangtahun perkahwinan ibubapa mentuaku.. semoga sentiasa berbahagia hendak nya ke akhir nyawa.. semoga dipanjangkan umur.. dan dalam limpah dan rahmatNYA buat keduanya...

Anyway.. enjoy the photos dari iPhone aku ni.. boleh tahan jugak gambarnya..


Inilah tempat kami makan2 bagi meraikan anniversary abah & mak hari Sabtu hari tu.. setelah berchatting & berbincang akhirnya semua setuju nak meraikannya di sini...


incik hubby & eryna di depan kaunter Al-Rawsha.. teruja nak masuk Al-Rawsha ni sebab tak pernah dtg.. huhu...


Gerai air & ice cream

Menu...


Mak, abah, khani & dani.. sementara menunggu kedtgan makanan..


lilin 4 btg..

bukan pengantin yg tiup... cucu2 yg sibuk nk tiup lilin...

Upacara potong kek... hehe..

pasangan pengantin baru yang bahagia... mak takmo disuap.. hehe...:P

Geramnya nak capai air mangga tu.. (satu jug RM 48)



Me, Hubby & Eryna..

Eryna & Aliff...


Gaya nakal eryna..


kembang idung aku kena suap kek dak hubby... huhu


sedang menunggu makanan.. dgn tak berapa sabarnya..


eryna siap main lari2 dalam Al-Rawsha tu..


Shisha di Al-Rawsha...



Aliff main garfu.. mintak nak makan ice cream tp last2 dapat ice cream McD jer.. :P

Appetizer..

Lamb Moghut utk kami berdua.. kuantitinya boleh makan 4 org..huhu

Time makanan sampai mmg sibuk masing2 nak amik gambar.. lepas start makan semua senyap.. xde dah gambar2.. :D


the family setelah selesai makan2..

Kebetulan sebab dah plan awal2.. aku memang dah ambil cuti awal2 Isnin dan Selasa utk event ni.. Tengok2 tetiba hari Rabu jadi cuti umum.. alhamdulillah.. dapatlah aku cuti 5 hari berturut.. lega rasanya.. pagi tadi bangun2 nak gosok baju hubby gi kerja, tetiba dengar suara hubbyku mengejutkan eryna... cepat2 aku lari ke dalam bilik dan cakap... ehhh.. xyah kejut eryna laa... hari ni kan mummy & eryna cuti... hihi... hubby cakap... lupaaaaa..

Cuti2 ni mcm2 plan dalam kepala nak buat macam2.. tp entah jadi entah tidak.. silap2 aku lepak2 & main dgn Eryna je la.. :P

~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan