Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 22 Disember 2012

My new IPad..

Just bought a new iPad 4th generation from Apple Store. Dah lama menunggu iPad with retina display ni sampai Malaysia sampai hampir giveup la jugak..hihi.. Bila apple store announce dah keluar busy dan xde di rumah utk beli... So tunggu punya tunggu last tuesday aku order.. yang bagus beli di apple store boleh buat free engraving... Hihi.

aku beli yg 32gig, harga RM 1799 plus aku beli ipad cover 159.. So dekat2 2k harga semua.. Esok kena cari screen protector.. Hari ni dok berebut dgn yina nak main.. Dah ler tak berscreen protector... Yina mmg terralah guna ipad ni.. Tak yah ajar.. Dia lg terra...

Oklah nk tido dulu.. Kalau ikutkan semua Mac gadjets dah ada cuma satu je yg blom ada.. Iaitu iMac.. Err..mungkin akan dipertimbangkan nnt.. Huhu

~mel
Blogginh using ipad on bed...

1 ulasan: