Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 1 November 2015

Perfume kegemaranku mmg totally habis. Biasanya aku beli branded perfume di duty free airport esp overseas sbb mmg jauh lebih murah. tp tahun ni tak ke mana2 sbb menabung utk umrah, insyaallah.. Hari tu ngadu kat hubby minyak wangi dah habis.. dia sarankan beli Adidas for women.. harga dlm 29.90.. Bila pakai.. xtaulah apasal.. bau dia apabila melekat dibahh berbau weird dan buat aku nk muntah.. so sekali je aku sembuq... xpakai dah. 

Dua tiga hari lepas aku ke koop usm cari stationeries, tiba2 ternmpkperfume jenama Sumayyah ni.. try bau dia agak sesuai dengan hidungku.. harganya baru RM14.90... ok.. so aku beli satu dan ianya sgt sesuai dgn aku... cuma baunya tak tahan lama sgt mcm pergume yang hara beratus2 tu.. tapi apedehal... huhu.. bila hilang bau.. semburlah lagi.. kena beli satu letak kat ofis ni... :)




~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan