Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 7 Jun 2017

#BudiBahasa Kereta sy selamat dicat bumpernya ptg semalam setelah kejadian dilanggar blkg di roundabout Alagapas Perai.. hihi.. kami namakan roundabout tu roundabout Alagapas sbb ada kilang Alagapas kat situ 😂😂. Alkisah yg langgar tu seorg Chinese girl.. after dia langgar dia minta sy ikut dia ke bengkel yg dia tahu. Tp masa tu sy otw nk blk KL so sy ckp bila balik kami jumpa. Sy minta dia miss call takut juga dia bg no bukan2. Hari Ahad tiba2 dia Whatsapp ckp Isnin boleh buat. Sy ckp sy tak boleh pi Isnin coz sy jaga exam. So arrange on Tuesday. Dia xbnyk kerenah siap dah arrange dgn bengkel. Selasa pkl 10 sampai bengkel dia dah ada. Sgt efektif. Dia dh deal dgn uncle bengkel so bayaran totally on her. Before dia balik dihulurkan sampul merah angpau kat saya.. sambil ckp.. Kak.. Sorry yaaa.. Masa kejadian sebelum tu pun bnyk kali dia minta maaf. Ptg smlm ambil kereta alhamdulillah puas hati. Tetiba tghari td dpt Whatsapp dari Sophie (that Chinese girl)... tanya.. kak kereta ok? Sy terkejut.. dlm hati ckp.. baik budak ni.. berbudi bahasa dan bertanggungjawab. Susah nak cari org mcm ni skrg ni kan...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan