Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 19 Mei 2018

#TerimaKasih Encik suami @faizalr for the #AppleWatch #Series3. Kejadian berlaku tiba2 diwaktu sedang tukar bateri remote pagar rumah di sebuah kedai jam di Tesco Seb. Jaya. Sambil menunggu saya ckp.. lama xbeli jam dan tunjuk kpd dia jam bling2 yg sy suka. Dia cakap. Jam kena pi kedai Tong Eng, baru best. Kedai Tong Eng ni kedai jam di bawah Komtar yg jam dia mmg best2. Tetiba terua dia ajak pi Tong Eng. Hati cakap.. biar benar ajak pi Komtar pulak ni. Tapi ikut jela kan.. kang dia ubah fikiran pulak πŸ€ͺπŸ€ͺ. Kat atas jambatan si dia cakap kita ainggah zohor dulu di Maajid USM lah, kebetulan masuk waktu zohor. So singgah dulu di USM. Lepas solat tiba2 dia cakap.. dari beli jam biasa baik beli Apple Watch.. Saya macam 😱😱. Tak pernah terfikir nak beli Apple Watch ⌚️. Bukan murah harga jam buah 🍎 ni. Jauh dari harga jam yang saya nak beli di kedai Tong Eng. So dia ajak ke QB Mall.. Redho je la kan. Sampai ke QB Mall.. terus ke Switch dan gitu gini.. jemg3.. dapatlah jam buah 🍎 ni.. Saya tanya beli utk saya je ke.. dia punya xde? Dia cakap nnt sy belikan lah utk dia πŸ˜‚πŸ˜‚. Anyway.. thank you again #PapaYina. Ada makna sia beli tu.. suruh si isteri jaga kesihatan dan exercise lah tu πŸ˜…πŸ˜…. #USMFit #GetReadyToRoll #HadiahRamadhan #feelingblessed #Syukur #Alhamdulillah. Moga encik suami terus dimurahkan rezeki. aminn,...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan