Sabtu, 1 Ogos 2026

Rasa..

 Kadang² kita tak dapat nak curahkan apa yg ada dlm hati.. ketakutan yg menerjah hati sebab tiada yg mahu mendengar. lantas kita cuba jadi kuat, anggap ini satu kehidupan, dan pengakhirannya mati..

Tapikan, kesedihan kita sometimes ada limit. DAn limit itu buat kita tasa dah tak mampu melangkah. Selasa lepas ketika mata kiri dicucuk, aku menangis kesakitan. nurse mengenggam tanganlu sambil menggosok tgnku.. aku hanya mampu berzikir.. dlm hati berkata.. Ya Allah sakitnya.. selepas itu 3.5 hari aku terpaksa menelungkup.. sakitnya Allah yg tahu.. sekali sekala aku mengadu.. boleh tak tolong aku.. picitlah sikit aku.. tp tiada siapa peduli.. Allah.. aku menangis dalam hati.. 

Tiada siapa nak tolong aku.. 

Aku sedih.. sungguh sedih.. aku selalu beri semuanya utk org lainntp untuk aku yg sakit.. aku hanya ada diri aku sendiri.. tahan jelah sakit itu.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan