Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 5 Januari 2008

Aktiviti Baru

Dah lima hari berturut2 mel membuat aktiviti baru.. berjalan kaki mengelilingi kawasan tempat mel tinggal. First day mmg rasa letih sgt2... dlm pukul 7 pg mel keluar dan berjalan dlm masa sejam. Sampai rumah, sambung pulak dgn excercise sikit guna excercise machine yg mel beli kat garage sale beberapa lama dulu dgn harga NZ$2 (2 hengget)..hehe... benda tu mmg fully function.. still ok.. so tak kisah lah harganya 2 hengget pun.. as long as boleh guna...kan.. hehe.. nanti ada peluang mel citer pasal garage sale kat sini... menarik jugak.

Actually semalam mel demam, dgn flu yg teruk.. pagi ni still sama, tapi bila mengenangkan kalau mel stop aktiviti jalan kaki hari ni...jawabnya mmg terstop la terus.. so bgn pg tadi gagahkan jugak berjalan sejam tu.. jalan laju2.. berpeluh2 dibuatnya dgn hari yg awal2 dah panas terik. Hari ni rasa cepat pulak sampai rumah. Semangat kiranya ni... teringat kat Malaysia hari tu, jalan kejab je dah termengah2.. rasanya kalau lepas ni org ajak jalan.. no problem... or..mungkin esok start jogging pulak... :P

Anyway, smlm dah siap tanya member mel.. teringin lak nak join kelas aerobik... (macam2 lak teringin)... so, dia ajak join dia aerobik latin. Tapi dia cakap dah namapun aerobik latin..so bnyk pergerakan bhg bawah... dlm erti kata lain..bnyk gelek2 la.. So, ingat bila dah sihat dari flu ni boleh cuba, yg bagusnya kelas tu tak perlu ada membership...sekali pergi NZ$5.. oklah.. try dulu tgk mcm mana... semangat nih...


p/s...jgn semangat kejab jer melati....huhu..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan