Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 12 Mac 2013

Serunding Halia..


Serunding Halia.., originally uploaded by melati.a.

Subuh tadi dpt sms dr my student di Kuching bertanya dpt tak parcel dr dia. Aku ckp xdela pulak.. dia ckp dia ada hntr kek lapis kat aku plus serunding halia.. Student ni dulu aku pernah ajar.. skrg xajar dah.. Student2 Kuching ni mmg pada pandangan aku rajin betul bg macam2 walaupun aku sah xmngajar diorang..

So bila aku dpt parcel tu aku terus buka.. nak tgk serunding halia tu.. mmg aku tak pernah mkn sebelum ni.. so aku terus buka dan rasa.. hmmm.. boleh tahan rasanya.. sedap juga.. malam ni dinner nak mkn dgn nasi.. kata student aku sedap mkn dgn nasi panas2..

Sat gi boleh cuba...

~mel

2 ulasan:

  1. memang sedapppp...kalah ayam goreng!!!

    BalasPadam
  2. memang sedap... sy beli 2 bekas masa di kuching..mabelesss
    kalah ayam goreng

    BalasPadam