Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 6 Julai 2015

Just nak cerita

Dah 19 Ramadhan... cepatnya Ramadhan kali ni.. rasa cepatnya nak raya. Alhamdulillah minggu ni dpt juga balik Gombak, planning awal tapi mcm2 halangan last minute.. tp mujur Allah permudahkan. Jumaat aritu ada viva my PhD student, so plan nk balik lepas tu.. Eryna tumpang Hadhanah kejab pg tu sbb ingat nk terus balik ikut jambatan kedua. Otw singgah Kolej Matriks Gopeng hantar barang utk si Elmo.. then terus ke Tg Malim.. tunggu hubby balik kerja.. sampai Gombak ngam2 buka puasa.

Sabtu adik beradik aku berkumpul di putrajaya buka puasa di sana. Ahad plan still di Gombak dan balik Tg Malim after buka. Sampai TM dlm pkl 10.30mlm.. penat...terus bumm!!

4.30pg Isnin hari ni bangun sahur, masak ala kadar je sambil hubby baru nk isyak & terawih. Lepas sahur aku terus mandi siap2.. azan terus subuh.. pkl 6 gerak ke penang.. serius sbnrnya takur juga awal2 pagi lalu dr instun ke hiway. Aku drive nonstop ke penang, sampai tepat pkl 9pg, sempat singgah kedai beli roti eryna. 

Siap2 kan eryna hntr pi sekolah.. tgk2 wasap ada mtg pkl 10 utk prepare presentation pkl 11.30... laju2 bawak kereta sampai 10.02... bincang2 11.30 smbg mtg di canselori pulak.. grup kami kena bash2 dlm presentation.. abis pkl 2.10pm... Sampai ofis prof fong tunggu pulak, mtg dgn dia sampai 3.30.. adehh.. dah tak terlarat.. terus balik rumah.. huhu.. sampai rumah terus masak sbb ingat nk rehat lepas ambil eryna pkl 5.30... Tp xabis masak... sambung pas amik eryna.. adoiii...

penatnya...


~mel



Tiada ulasan:

Catat Ulasan