Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 2 Disember 2015

Our anniversary 2015

Alhamdulillah.. Tanggal 28 November hari ulangtahun pernikahan kami.. Jarang2 kami celebrate pun.. TQ Encik suami, walaupun kami tidak saling ucapkan Hepi Aniversary tapi bila encik suami ckp.. mi.. kata hari ni nak dating.. tentulah berbunga2 hari si isteri.. Dating pun bukanlah fancy2 dating pun, just a bit special but sesungguhnya membuat hatiku teruja dan bahagia... ewah!!

Encik suami sedang nak makan spagheti meatball beliau.. 


Wefie... tapi tak jelas nampak makan :P

Grean tea float, Mocha with butter cream float & slice of black forest cake.. Cukuplah satu slice.. nak perabih satu slide utk dua org pun jenuh 😁

Aku makan beef lasagna.. my favourite..

Blackforest... sedap juga..

Us - Baru nampak semua.. mintak waiter tolong anik gambar...

Apa2 pun.. Terima Kasih en suami, Encik Faizal Rahman kerana menjadi suamiku, menerima diriku seadanya dan memberikan kasih sayang buat kami.. Aku masih ingat sewaktu kursus kawen suatu ketika dulu, Ustazah Rohayati yg memberikan ceramah bertanya kpdku.. apa yang aku cari dlm perkahwinan ini.. aku katakan pada beliau.. Aku mencari seorang pemimpin.. Alhamdulillah.. semakin hari aku dapat merasakan bahagianya mendapat seorang pemimpin dlm keluarga.. yg dapat mendidik diriku dan anak2 ke arah yg lebih baik.. lebih menghayati islam.. Walaupun dalam kehidupan itu ada turun naiknya.. tapi makin hari aku rasa bahagia itu makin bertimpa2.. alhamdulillah.. semoga Allah Subhanawata'alla memberkati kehidupan kami dgn limpahan mawaddah & rahmah..  menjadikan keluarga kami mengikut landasan islam yg sebenar.. semoga kami diberikan kesabaran yg tinggi dlm menempuhi segala dugaan dan cabaran. Ya Allah Iman kami sekeluarga selama kami di dunia ini..

Utk suamiku tersayang.. Thank you & We love u so much... TQ for being here for us.. ❤️❤️❤️

~mel

2 ulasan:

  1. Mana boleh sambut anniversary, tiada dalam Islam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg xde tapi tak salahkan menginati tarikh2 penting dalam hidup kita, supaya sentiasa bersyukur dgn kurniaan yg Allah berikan. dan bersyukur masih bernafas di muka bumi ini bersama2... entah2 esok lusa Allah ambil salah seorang... manalah tau...

      Padam