Isnin, 16 September 2019

Pagi2 nak ke Sik excited tapi risau dah lama tak jumpa kawan2.. rasa macam tak de kawan padahal masa kecil dulu #bff. Bila sampai Keda Resort sekejab je dah get over self-conscious 🤭. Ke mana2 berdua dengan Auni sampaikan ke toilet pun mommy @ mama Auni tak payah teman. Waktu nak balik tetiba cakap kat mommy.. mommy.. auntie Fadzilah ada cadangan malam ni yina kena tidur rumah auntie Fadzilah.. Auntie Fadzilah yang cadangkan tau,, bukan Yina yang nak.. yina setuju jer tapi kena tanya mommy dulu.. 🤦‍♀️🤦‍♀️.. huhu.. sabo je la.. #FamilyDayCcbs


Tiada ulasan:

Catat Komen