Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 17 Julai 2008

Back to work..


Actually mel tak sepatutnya kerja lagi.. still on leave.. actually still on study leave.. tp mel rasa mel tak boleh duduk rumah menung.. tgk internet.. without doing anything.. so.. off me to Penang yesterday.. naik flight.. kereta dh kirim ke penang awal2 lg..

Malam td xleh tido... hmm.. sampai2 rumah dah penuh dgn taik cicak.. habuk penuh.. so amik masa jugak buat spring cleaning... dah penat2 tu jalan kaki gi kat cafe dekat2 umah.. beli mee sup.. bila dah sorang2 kat umah mmg boring teramat boring... dah ler tv pun mcm segan jer nak menayangkan cerita.. semua chanel kelabu asap.. so.. balik2 mengadap komputer... hmm... sbnrnya dah xtau nak buat ape pun kat komputer tu... badan penat, tp xleh tido.. last2 buat mende merapu jer..

Today dah start gi opis.. study k.i.v dulu.. actually still not in the mood sbb skrg ni tgh nak writing thesis.. baru jer nak taip satu ayat.. sure ngantuk punya.. so mmg lebih suka nak buat sumthing yg hands-on dan nampak hasilnya... projek yg sv mel mintak mel tolong dia buat ni mmg really menarik perhatian mel.. dan mel really konfiden that i can do it... Semangat nih.. Insya Allah kalau berhasil.. mmg rasa amat best sekali.. doakan mel berjaya..

Hari ni Penang dari pagi asyik hujan... lebat plak tu.. nak kluar dari opis pun malas.. Tapi first day masuk opis balik terasa cam popular lak.. last time kat sini macam boring jer.. tp agaknyer my sv dok promote ape2 tah time mel tak de.. so, tetiba ada jer org cari bg kerja... which is good..

hmmm... bila lah hujan nak benti...


Mel~~
terubat rindu kat selimut penang... tapi..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan