Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 28 Disember 2011

My Rubine..


My Rubine.., originally uploaded by melati.a.

One of the major renovation kat rumah baru kami adalah di dapur.. as rumah ni kami beli dari org so mmg dah ada kitchen kabinet semua.. tp sbg manusia kan.. huhu.. rasa nk kitchen kabinet taste sendiri.. so kami tukar yg lama kpd design kontemporari.. actually dapur pun ada jugak tp dah lama.. so kami decide utk beli dapur baru..

Setelah merayau di pulau dan sekitar Perai, kami pun decide nak beli dapur 3 hood ni.. harganya RM1899 complete set.. agak berpatutan berbanding yg kami tgk sebelum tu.. huhu.. gulpp!! Aku baru dua kali masak guna dapur baru ni dan aku decide i like it sbb mudah dicuci dan warnanya yg gelap sama dgn warna tiles table top..

Anyway bersyukur dlm masa pembinaan/ renovation, Allah Murahkan rezeki.. so dptla memenuhi keperluan renovation ni.. Alhamdulillah...

~mel

5 ulasan:

  1. WOWWWWW.....menarik n mantop nyerr

    BalasPadam
  2. hub & hud sekali ke 1899 tu?

    BalasPadam
  3. cantik dan harganya mmg berpatutan :)

    BalasPadam
  4. @Dazrin... mestila.. haha

    @along.. a ah.. atas bawah 1899

    @shikin hehe... skrg ni patut kena masakla.. no xkius...

    BalasPadam
  5. Masakan pun rasa enak dengan dapur dan serombong baru ni.

    BalasPadam