Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 27 Februari 2012

Sian Eryna...

Hari Jumaat hari tu.. aku keluar agak lambat dari ofis. Ada student tetiba dtg tepat jam 5 ptg utk bincang hal study dia. Bila tgh dok bicnang2 hubby bg isyarat nak gi amik eryna dulu. So hubby pergilah amik dulu dan aku pun cepat2 nak abiskan perbincangan. Lagipun student ni tiba2 jer datang jumpa without appoinment. Bila dah abis.. cepat2 aku gi jalan ke Hadhanah, nursery eryna yang terletak just depan ofis jer..



Sampai pertengahan jalan tgk2 hubby dah amik eryna. Bila dah dekat hubby cakap... Eryna kena cakar dak kawan dia!! Muka hubby mmg dah semacam. Bila aku tengok mmg sku sangat terkejut.. ya allah habis calar balar muka eryna macam dicakar kucing!! Sgt dalam cakaran tu terutama dibelah kanan. Hubby cakap penjaganya cakap sampai berdarah!! Kami berdua mmg rasa sgt curious! Macam mana boleh bercalar balar sampai gitu sekali??? Diorang tak tengok ke budak2 ni... eeeiiii geram sgt aku... rasa nak buat aduan bertulis jer..

Aku ni sebenarnyna xde la cerewet sgt.. kalau sikit2 tu aku biarkan saja sebab kita ni manusia.. sedangkan kita sebagai mak ayah jaga pun tidaklah sempurna.. ada juga jatuh sana sini... Tapi bila sampai berdarah dan mereka cakap.. mula2 ingatkan nangis sebab apa... meaning that tak tengok langsung la tu... Anyway kat bawah ni gambar2 eryna.. gambar terang sangat sakat tengok yg real mmg kesian gila sebab sgt dalam lukanya :(






~mel
kesian rasanya tinggalkan eryna kat nursery pagi ni... :(

9 ulasan:

  1. Ada perasaan yang berbeza bila hantar Eryna pagi ni..

    BalasPadam
  2. https://twitter.com/#!/fullfilth/status/172979244643782656/photo/1

    BalasPadam
  3. kesiannya dia..teruk tu bukan sikit2..maknanya dah lama budak tu mencakar

    BalasPadam
  4. sabar jelah... geram pulak tengok.. banyak tu.. kalau saya pon saya mengamuk.. mesti diorang tak tengok... kesian dia.. sis memang kena bercakap dengan org taska tuh.. memula nampak gambar ingatkan eryna kena chic pox.. hmmm emo plak.. yelah selalu saya tgk gambar eryna dari bby lagi..

    BalasPadam
  5. banyak la kiri kanan pulak tu, kalau kena cakar ngan kucing pun sekali libas je tak sebanyak tu....sabar yea. kena latih eryna tekwando pulak kepas ni.

    BalasPadam
  6. Dah buat aduan kepada Pengarah Pusat Islam dan siasatan serta merta telah dilakukan tghari tadi. Hasil siasatan memang terdapat kecuaian kerana pada masa kejadian hanya seorang penjaga sahaja yg berada didalam bilik tersebut (sepatutnya ada 4 orang). Lagi 3 org tu sepatutnya ada tp sorang sdg solat, sorang tgh sapu dapur dan sorang hntr makanan ke tmpt lain.

    Dan budak yg mencakar, namanya Iman Sofia mmg katanya seorg budak yg ganas, selalu buat org... mmg ditakuti oleh pelajar lain...

    BalasPadam
  7. silap laa... budak yg hampir sebaya dgn eryna...bukan pelajar..

    BalasPadam