Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 7 Mei 2013

Eryna solat..

Dah lama teringin nak belikan Eryna telekung tapi dok fikir dia masih kecik sangat... Memang dah lama follow satu blog ni yang buat customize telekung budak2... tapi tak terorder. Entah macammana dua minggu lepas rasa dah time untuk belikan eryna telekung.. saja2 nak latih dia solat sama2..  So aku pun orderlah telekung dari Blog Mila : Creativity in ME. Aku sangat2 puas hati dengan order tu..  Eryna pun suka sangat.. haha.. terover excited pulak minah kecik ni try telekung baru dia..

Harap2 kami dapat didik eryna supaya bersolat dari kecil... Insyaallah..

Telekung baru Eryna... cantik sangat..


Eryna test telekung baru... solat la tu konon2nya..


ewah2... solat pun boleh senyum..


Sujud dengan penuh gaya... hihi..





Semoga anak mommy istiqamah sampai bila2 ya sayang... Amin...


~mel
Ya Allah berikanlah keberkatan pada kami sekeluarga... Amin..

1 ulasan: