Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 27 November 2014

Kellie's Castle

Sebenarnya kami tidak berhajat pun nak ke Kellie's Castle sebelum ini.. tapi entah macam mana sewaktu pergi menziarah waktu kembalinya opah hubby ke rahmatullah pada 19/11 yang lepas, on the way tu kami lalu di depan Kellie's Castle. Itulah first time kami lalu di situ. So aku pun cakap hubby... balik nanti nak singgahlah. Tak sangka pulak otw back encik hubby mmg singgah kat situ..  

Bayaran masuk dewasa RM6 dan kanak-kanak RM3. Agak menarik juga peninggalan Pak Kellie ni.. ada gak rasa seram sejuk bila naik castle tu.. dahlah banyak cerita2 yg dipaparkan tu menyeramkan.. Enjoy the foto lah..


Pandangan dari atas kellie's castle.. kena seberang sungai tu untuk sampai di sini..


Dari atas Kellies Castle juga..





Selfieee....

View bumbung yg tak berapa tinggi


Eryna bercerita dgn khusyuk kat papa


Tangga untuk ke tingkat 3


Katanya balkoni berhantu..


Ada org jumpa lelaki termenung mlm2 di balkoni ni...


Fasad istana peninggalan British ni dari dalam..


Telaga...


Eryna khusyuk kutip daun,,


Anak murid mendengar dgn khusyuk kaedah memasak zaman dulu.. err.. awat ketara perut tok guru masa ni?

v
Tak ingat dia tulis apa kat situ.. rasanya bilik tukang masak..


Gaya seorang ahli sejarah

Cantik view dr bawah ni


Bakal pemilik Kellie's Castle.. rasa nak beli lah huhu




















Tiada ulasan:

Catat Ulasan