Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 27 November 2014

Back to Madrid... (Day 5)

Tak perasana rupanya ada post Madrid yang tertinggal tak di publish.. :P
 Post ini bersambung dari entry-entry di bawah, sila-silalah baca untuk melihat kesinambungan cerita2 perjalanan kami suami isteri dan adik beradik menjelajah peninggalan Islam di negara Sepanyol... Just enjoy the fotolah ya... :P
  1. From KL-Amsterdam-Madrid
  2. Madrid 1st Day
  3. Madrid - 1st day (contd)
  4. Madrid to Granada (day 2) 
  5. Cortijo del Alcazar  
  6. La Alhambra Part 1 (Day 3)  
  7. Seville... (Day 4)
  8. Cordoba... (Day 4) 
Kasut Rayaku.... huhu.. beli di Madrid konon nak pakai dengan jubah tapi satu jubah pun tak beli raya ni... :P


Shopping last day di Zara, Madrid! Hubby yg tak pernah ber Zara pun dipaksa ber Zara.. hahaha..




Aktiviti kami kat sana... beli kasut!!












Barangan dari India tapi di Madrid :P


Kami sebenarnya pelik dengan penghibur jalanan kat atas ni... sebenarnya dia duduk atas apa ya?? 

Me & Hubby berposing2 sekitar bandar Madrid

Selfie di tgh kotaraya Madrid!



Lepak pulak di malam terakhir...








After Merayau bandar Madrid especially Puerto del Sol ini kami pun pulang ke Apartment... esok paginya kami berangkat ke Amsterdam.. dan balik ke tanah air... bila lagi nak jalan Europe.. kena kumpul duit dulu lah yer...

~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan