Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 14 Februari 2015

Cerita Semalam

Semalam pagi2 pkl 6 kenderaan jabatan dah menjemput di rumah utk mesyuarat di UPSI. Oleh sebab hari Jumaat, so dah plan xmo balik naik kenderaan jabatan, tp balik dgn incik hubby. Biasalah kan jumaat hari hubby balik penang. Habis meeting lebih kurang pkl 11.30 pagi, aku pun msge hubby minta ambil di Canselori UPSI. Dia dtg dlm pkl 12 tghari.. then kami gi minum kat tempat mkn berdekatan. Aku gitau hubby suh dia solat jumaat kat masjid kat depan tmpt mkn tu.. aku tunggu dlm kereta jelah..

Hubby ckp xpe ke duk kat kereta.. awal lg katanya.. aku ckp ok je.. then dia bagi suggestion suh aku jln2 bandar Tg Malim. Aku ckp xkonfiden coz xingat jalan tgh bandar tu.. Hubby pun siap tunjuk jalan gitu gini.. suh aku gi jalan2 kat kedai kain kat bndar TM. Siap ckp spesifik row kedai yg ok utk aku jalan2.. Ehh.. hubby aku ni.. aku nak dok dlm kereta, disuruhnya gi shopping lak 😜😜

So.. dengan bantuan direction short-cut oleh hubbyku.. aku sampai lah ke tempat yg disarankan... adehh.. dah tershopping pulak 3 helai tudung dan sehelai jubah..

Err.. salahkan hubby ku yg suh gi shopinglah ni :P

~mel
gambar hiasan waktu menunggu encik hubby 😍😍

Tiada ulasan:

Catat Ulasan