Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 1 Mac 2015

Kekacang Bermadu..


Aku dapat kekacang bermadu ni dari student Iran ku. Botol ini mengandungi kekacang seperti gajus, almond, hazel dllg.. yg direndam dlm madu.. first time aku tengok.. kata studentku simpan lg lama lg elok dan sedap.. entahlah.. aku rasa sebijik gajus sedap juga cuma manisss... errrkk.. 

Actually last week seramai 3 org student PhD aku bentang proposal, prospektus & previva.. Sorang Iran, Melayu dan Qatar.. yg Iran dan Qatar ni dtg semata2 dr negara diorg utk pembentangan last week.. Student Arab ni mmg bila dtg mcm2 bawak.. Student Qatar tu bg jam dan pen yg perghh.. pen dlm kotak 2 btg tu aku bg kat hubby je la.. tak feminin lgsg.. jam okla.. setelah hubby potong talinya, baru aku boleh pakai.. huhu.. mujur hubby McGyver.. 

Ketiga2 jam aku ni pemberian student Arab.. Kanan sekali Swatch tp tali dah tukar, yg asal coklat berkilat.. patah dah.. so Mr McGiver beli tali tu kat US (online) dan ganti talinya, yg tgh tu Swiss Polo.. dan latest yg kiri sekali Casio.. 

Eh dari kekacang citer jam pulak.. apa2 lah yer.. mana yg sempat je..

~mel



Tiada ulasan:

Catat Ulasan