Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 21 Mac 2015

Trip to Kuantan

Punyalah busy, mmg tak sempat nak update blog. Anyway dlm busy2 sempatlah juga take a quick vacation ke Kuantan time cuti Raya Cina tempohari. Trip without plan ni mmg main belasah je.. Mula2 ingat nk book resort ke dekat2 pantai tp semua fully book je.. maklumla raya cina kan.. So end up aku book grand continental yg tak berapa nak best di tgh bandar. Tapi hubby suka sgt sbb hotel tu di sebelah sekolah dia masa kecik2 dulu iaitu SK St Thomas. Pulak tu dpt bilik mngadap sekolah tu.. so kerjanya dok menung ngadap sekolah je.. terkenang memori lama lah tu.. nostalgia mengorat anak dara sk st thomas laa tu.. hihihi...

Sampai2 Kuantan dah ptg xde la ape sgt buat.. Pagi2 hari kedua barulah ke pantai Batu Hitam.. Eryna yg first time mandi laut sejak dah besar mmg seronok.. Orang pun tak ramai masa tu, so mmg syoklah enjoy mandi laut.. smpi xmo keluar..


On the way ke Kuantan

Wefie somi isteri

Abgcik dok ngutip ketam

We were enjoying ourselves

Anak dan papa xmo keluar dr laut

Cantik.. dah tak ingat bila last time kami mandi laut dan menikmati pemandangan pantai


Lagak eryna yg berani sungguh!!

Aliff tayang perut

Doa ape tu bang?

Bestnya dapat main pasir tanpa larangan!

Dah puas main dah..


Kenangan..

Dari pantai Batu Hitam kami lajak ke kemaman ziarah kakak sulung aku. Singgah makan sata, mi chalong dllg.. Then singgah mkn burger bakar yg diusahakan anak sedara aku..

Eryna keletihan dah tak larat dah..

Anak sedara aku belanja berger bakar phree..


Tudia beger bakar.. tp aku kongsi dgn hubby jer sbb kenyang..  kalau ke Kemamang jemputlah datang makan di Deen's Burger Bakar di sebelah Kedai Elyza's (kedai kakak aku juga huhu)

Malam tu kami dinner kat mana ntah tempatnya.. haha.. tak ingat pasal abg aku yang no. 2  belanja pulak hihi.. Mlm tu smlman lagi kami di Grand Continental. Pagi2 esoknya kami singgah kenduri kawen kawan hubby di kompleks sukan bandar indera mahkota...


Kenduri anak dato.. kena ikut protokol.. 

Makan phree lagi..

My princess...

Dari kenduri kami terus je Bera.. rumah cikjan.. nak tgk di kembar..

Dah besar sikembar ni Afifah.. tak amik pulak gmbr dgn Afif.. huhu

Hari Ahad balik Penang.. singgah hntr hubby ke TM.. ya Allah jalan jem.. penat gilossss...


~mel
Tulis sikit2 jela dr atas flight ke KK..




Tiada ulasan:

Catat Ulasan