Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 11 Mac 2015

Goodbye Gtalk...

Aku sedang berkursus di AKEPT Bandar Enstek sekarang ni. Sekarang ni aku mengikuti training untuk jadi Master Trainer dalam e-learning. Kali ni training untuk Level 2. Actually bukannya nak cerita tentang training tapi nak cerita tentang perginya gtalk... Pagi ni waktu buka komputer rasa sgt pelik bila gtalk untuk desktop menunjukkan username and password yang silap.. seingat aku xde tukar password ke ape.. tetapi masuk password tak boleh.. biasanya gtalk tu auto login je.. setelah aku try2 tak dapat.. tetiba bila bukak browser baru perasan ada dapat message di bawah... terkejut.. terkedu.. tetiba rasa sayu... Rupa-rupanya GTALK utk windows telah pun ditutup... hmm.. sebelum ni aku hilang google reader.. skrg hilang gtalk.. walaupun aku dah tak guna sgt gtalk tapi ada sentimental value gtalk tu untuk aku..

Dulu masa encik suami masih di USM, kami masih lagi berkomunikasi guna gtalk.. bila dia dah pindah banyak guna imessage dan facetime semata2... Actually aku rasa sayu sangat.. Banyak memori guna gtalk ni.. tapi tak mengapalah... bila difikirkan tiada apa yang kekal di dunia ini.. Cuma hanya yg tinggal memori semata-mata... selagi mata belum terpejam dan selagi aku masih bernyawa...

Selamat Tinggal Gtalk.. I'll be missing you...


~mel...
Sedihnya..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan