Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 28 September 2015

Hari Raya Haji 2015

Hari Raya AidilAdha kali ni kami tak balik kampung mana2.. just beraya di Penang.. for me sebab utama adalah nak berehat.. ya berehat.. dah lama kami tak berehat betul2.. selalunya kalau hubby balik hujung minggu mcm time flies so fast.. tak sempat buat apa2 weekend pun habis. So cuti 4 hari raya haji ni kami mmg ambil kesempatan utk rehat.. enjoy ourself together.. makan2.. jalan2..

Pagi raya Aidil Adha kami solat sunat di Masjid Batu. Aku try instant telekung yg aku plan nak pakai pi umrah hujung tahun ni insyaallah.. ok.. selesa..
Kawanku Fadzilah & family ada dtg menziarah. Aku masak nasi dagang, gulai ikan tongkol, kari ayam, acar, rendang dan carrot cake.. manakala ketupat & lemang aku beli je. Konon nak buat nasi impit & kuah kacang tp xsempat. Kat rumah aku mmg ada ramai anggota2 yg akan makan tmsuklah anak sedaraku yg dok uitm arau yg xdpt balik beraya di rumah kakakku sbb xde tiket.. huhu

Raya kedua awal2 kami plan ke QBmall.. jalan2 shopping, then hubby & geng solat jumaat, then kami ke Big Bad Wolf sale.. Berpinaulah mata kalau ke BBW.. semua rasa nak angkut :P. 


Hasil tangkapan Eryna.. kejab ditangkap itu.. kejab ini.. yg dibeli ni pun hasil tangkapan yg telah ditapis tanpa Eryna sedari.. hehehe..

~mel
Enjoy! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan