Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 16 September 2015

SMDP UA


14-15 September aku menghadiri Seminar Majlis Dekan2 Pendidikan  Universiti Awam di UTHM. Aku dah lama beli tiket flight ke Melaka. Kawan2 ajak ikut melaka ke batu pahat. Sbnrnya aku mmg berhajat nk bawa eryna sbb 2 hari je seminar tu.. cmpur travel 4 hari la.. tp sbb masa beli tiket lupa bgtau hubby, so dok tak beli tiket yina. Last week baru tingat nk gtau hubby tp tiket eryna dah xboleh online sbb under 12 kan.. so aku kena pi airport utk beli. Aku pulak busy time office hour.. last2 jumaat (2 hati b4 pergi) baru free nk ke airport.. mujur ada tiket eryna.. Kebetulan hubby gtau dia mungkin dia ada program pd hari msia, selalunya klu aku outstation, hubby bawa yina balik tg malim..  so klu dia ada peogram cuti hari msia, mana pulak dia nak tinggalkan eryna..

So aku pun bawa eryna ikut ke seminar dan biasanya mmg org xbawak budak kecik ke seminar.. pulak tu seminar ni ramai org2 besar dr seluruh msia.. huhu.. tp aku selamba jelah kan.. buat dek jer org pandang..kawan2 aku pulak sgt supportive.. syoklah yina.. ramai melayan. 

Alhamdulillah.. 2 days of seminar yina sgt baik.. tak ganggu dan sama2 berseminar 2 hari suntuk tanpa masalah. Syukur Ya Allah.. pulak tu mkn dgn penuh selera.. klu kat rumah jenuh nk suruh makan..dan aku present paper pun tanpa masalah.. eryna tak kacau.. mmg Allah permudahkan urusan aku. 

Atas flight balik penang aku ckp kat eryna.. lain kali tak boleh dah ikut mommy gi kerja tau! Kata eryna.. Tak kira! Nak ikut jugak! Yina kan baik masa ikut mommy gi kerja!!

Erk!!


~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan