Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 4 November 2017

Alhamdulillah.. Syukur ke Hadrat Allah atas penganugerahan Anugerah Pengajaran bagi Anugerah Akademik Negara ke10. Terharu dan teruja menjadi seorang 'guru' terbaik negara.. Kalaulah ayahbonda masih ada.. tentunya mereka yg paling berbangga.. Arwah mak terlalu ingin anak2nya menjadi guru, manakala arwah ayah menjadi penggerak anak2 utk belajar ke peringkat paling tinggi. Berbanyak terima kasih kpd encik suami @faizalr yg sentiasa menyokong dan sentiasa percaya pada kemampuan isterinya. Saya takkan ke tahap ini tanpa sokongannya. Even nak pi interview AAN pun dia kena ambil cuti sbb isteri xboleh drive, gabra xboleh buat simulasi.. mcm2lah..huhu.. Juga terima kasih utk keluarga tersayang.. i love u all.. Terima kasih kakak2 & abg ipar yg hadir mlm ini.. Maaf buat yg xdpt dijemput.. but u are all in my mind.. Ya Allah.. Terima Kasih atas kurniaan dan rezeki dariMu. p/s VC USM dah pesan siap2.. guna duit anugerah tu wisely.. 50k tu... huhu.. InsyaAllah just nak simpan utk pi haji pakej boleh?? 😂😂😂 #syukurselalu #AAN #AnugerahPengajaran #Alhamdulillah #MommyPapa #USMStyle


Tiada ulasan:

Catat Ulasan