Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Khamis, 16 November 2017

Saya biasanya akan bantu tutorial seorg rakan setiap semester 1 utk kursus umum pendidikan tahun 1. Teaching load sy mmg agak tinggi tp sy suka nk bantu tutorial ini sbb mengajar student first year ni seronok sbb mereka masih fresh. This semester saya diberi 2 kelas Tesol. Bila masuk kelas ke 2, sy terpandang seorg student lantas bertanya.. awak ni sy interview kan dulu? Mak awak jahit telekung kan? Lantas dia ckp, iya Dr... Minggu lepas dia ckp, mak dia kirim telekung kat sy tp dia lupa nak bawa. So this week dia muncul dgn telekung hasil jahitan ibunya. Cantik jahitannya. Ayah dia petani dan mak dia bisnes jahit telekung.#Alhamdulillah dpt telekung baru.. boleh bawa ke Ofis baru next week. Staf ofis baru dah sibuk tanya bila nak dtg.. saya ckp minggu depanlah sbb minggu ni schedule dah full.. minggu depan bolehla pindah sikit2.. Staf pulak yg excited tggu sy pindah ofis.. Tak tahu lah bos no 2 baru depa ni garang 😂😂


Tiada ulasan:

Catat Ulasan