Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 7 Jun 2010

Anjung Indah..

Semalam siang kami dok lepak2 jer kat rumah.. xde apa2 sgt nakbuat.. nak keluar jalan2 malas pulak.. actually hubby ada mention nak gi Kebun Bunga utk tengok pameran/pertandingan bunga ptg smlm, tapi gak mention nak gi Pesta Durian. So last2 dlm pkl 5 ptg gitu.. kami siap2 nak gi pesta Durian kat Anjung Indah, di Jalan Tun Sardon on the way to Balik Pulau. Actually agak dekat la jugak dgn rumah.. berbanding kalau nak ke Kebun Bunga tu.. cuma jalan ke Balik Pulau tu naik bukit dan bersimpang siur...

Kebetulan sesampainya kami kat sana ada upacara perasmian (cerita & gambar2 kat blog hubby ni, kang dia kata aku plagiat blog dia plak kang huhu :P), so dpt ler makan durian free. Orang ramai gak time kami sampai tu.. bila announce boleh makan.. berpusu2 org rebut buah durian.. mmg derang dah standby.. Aku main belasah kat tempat jemputan jer.. huhu..

Anyway.. mmg kalau nak ke Balik Pulau dari Bukit Jambul ke.. Paya Terubong ke.. akan lalu kat Anjung Indah ni.. Dulu timeaku gi observe student utk latihan mengajar di Balik Pulau..mmg perasan kewujudan Anjung Indah ni, tapi xpernah pulak berhenti.. So bila gi semalam..mmg dapat lihat scenery yg amat cantik sekali kat situ.. Kedudukannya betul2 kat atas bukit.. Cuma kalau xde hal apa2 mmg malas nak benti la...

Anyway.. sedap makan durian semalam.. kat umah ada lagi 2 bijik.. mlm td geram jer nak belasah lagi.. tapi sabar.. sabar... huhu...

Anjung IndahAnjung Indah
Anjung Indah

~mel
Bestnya durian..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan