Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 15 Ogos 2010

Santai..


Santai.., originally uploaded by melati.a.

Since baby eryna temankan aku di hospital sejak semalam, aku rasa kuranglah sikit bosan. Maklumla baby eryna ni quite demanding jugak.. klu nangis satu wad leh dengar.. for me, aku feel much better now, but still tak berani nk tgk perut coz aku rasa seram.. Dengan ada eryna ni terpaksa aktif sikit.. tapi aku mng rasa badan dah ok, doc yg meninjau kes aku hari2 pun ckp aku dah mcm ok.. kalau ikutkan lg 7 hari je aku dh nk abis pantang, so niat dihati nak start puasa as soon as habis pantang nnt. Ada kakak misi ni ckp klu aku larat mmg boleh puasa sbb luka diperut tu kira cam luka biasa dah..pantang still dah abis.. harap2 cam tula.. boleh puasa as soon as i can.. Sian suamiku terpaksa sahur & berbuka cam org bujang...

Gambar kt atas tu time tgh layan eryna yg dah pandai nak tgk sana sini bila dgr suara mommy panggil nama dia..

~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan