Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 16 Ogos 2010

Zzzz..


Zzzz.., originally uploaded by melati.a.

Hari ni awal2 pg hubby dah dtg menjenguk kami kat sini.. bukan ape.. ada brg yg diperlukan, so terpaksalah hubby dtg awal. Bila dh tghari aku dah boring. After lunch 12 lebih mmg dah rasa ngantuk tp mcik India mak mentua 'roommate' aku yg baru dtg nk borak.. so terpaksala layan.. bila dh pkl 1 time waktu melawat barula dia ke sebelah balik coz sedara mara dia sampai.. Aku pun terus letak eryna yg b4 that atas riba ke atas katil.. & sama2 zzzz.. Dengar gak org sebelah bising2 borak tp semuanya dengar gitu2 je.. Baby eryna pun dpt umpan terus sama2 zzzz..

Since baby ada mmg busy lah sikit.. tp bagusla kalau x aku yg boring.. baby pulak kalau tidur kat cot mmg kejab jer dah jaga.. kalau tidur kat ketiak mommy mmg boleh tahan lamanya..

okla aku rasa silap2 pasni aku sambung tido balik.. eryna pun dah sambung tido semula ni...

~mel
sorry asyik2 gambar baby.. nk wat camne.. hanya baby jer yg menarik dilihat diwaktu ini..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan