Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 16 November 2010

Korban...

Penang Bird Park

Hari ni kerja half day aje... walaupun esok raya haji tapi kami tak ke mana2.. just berhari raya haji di usm kali ni.. Insyaallah hari Jumaat baru gerak ke KB ke rumah my sister.. Tak ada persiapan apa2 pun kami ni.. just esok rancang nak masak2 sikit kot2 ada org nak dtg..

Hari raya korban bnyk ertinya bagi diriku... Tahun lepas di hari raya ini adalah hari yg agak sibuk.. bersiap sedia utk kenduri pada hari raya kedua.. Alhamdulillah majlis pada hari raya haji kedua dan ketiga tu berjalan lancar.. Walaupun sebelum itu banyak juga rintangan kami lalui.. alhamdulillah.. akhirnya..

Apa2pun dalam perjalanan kami ini mmg bnyk pengorbanan terpaksa dilalui.. bukan hanya kami yg berkorban tapi insan2 di sekeliling kami jugak berkorban zahir dan batin.. Buat kalian hanya Allah yg mampu membalas segala pengorbanan dan jasa baik kalian... Terima Kasih atas segala-galanya..



Selamat Hari Raya Aidil Adha dari kami di USM, Pulau Pinang..
Ampun maaf dipinta & salam ukhwah utk semua...
.



~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan