Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 16 Oktober 2011

Kuching..


Kuching.., originally uploaded by melati.a.

This weekend aku ke Kuching utk mengajar PPG.. Memula ajak hubby ikut tp last2 bila memikirkan kerja bnyk tak jadi.. so aku gi sorang, book flight pergi Sabtu, balik Ahad.

Bila dh sorang2 mmg agak mati kutu tapi mujurlah hotel dkt dgn waterfront dptlah jln2 b4 gi kelas. Jln2 kt bazar & waterfront je la..

Masa naik teksi ke kompleks CIDB aku agak gabra gak sbb tmptnya agak jauh. So aku decide xmo book teksi utk balik.. lgpun kelas aku kelas last, student pun tentu nk balik..Masuk2 kelas aku tnya student, sape boleh hntr aku blk.. hehe.. tentu lah ada yg setuju..:P

Bila nk balik student2 yg nk hntr aku tu ckp.. nk bawak aku pi mkn dulu.. mkn mi kolok n pi Pasar Satok.. aku pun on jer.. Pasar Satok tu hnya buka Sabtu mlm saja.. barang2 jauh lebih murah dr kat bazar yg aku pergi waktu siangnya..

Anyway thnks to Jue & the geng yg bawak aku jln2 tu.. insyaallah bln 12 gi lg dan derang nk bawak jln2 jauh sket sbv cuti sekolah kan.. so hubbyyyy.. stay tune!! :)

~mel
tgh tunggu flight balik Penang!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan