Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 4 Mac 2012

Eryna dah besar..


Eryna dah besar.., originally uploaded by melati.a.

Post ni aku tulis atas flight dari Kuching ke Penang.. mmg boring betul bila travel sorang2 ni.. mujurlah 2 jam jer.. klu ke KK lagi lama.. huhu.. Anyway 2 hari 2 mlm aku di Kuching.. sbb dah beberapa kali dtg Kuching aku dah xbnykla nk shopping.. beli kek lapis pun sikit2 jer.. nk berjalan pun dah malas.. so tujuan ke Kuching just utk mengajar jer.. Dua minggu lg aku ke KK.. yg tu
just sehari semlm jer.. pergi pg sabtu balik ahad..

Spjg aku outstation biasa eryna tinggal dgn papanya je la.. Eryna pun skrg dah besar so xde la risau sgt nk tinggal.. hubby pun rasanya dah expert jaga Eryna.. for me Eryna xsusah sgt nk jaga.. dlm golongan baby yg ok la.. xdela nk meragam sgt dari kecik2 dulu.. Skrg ni lg senang sebab apa yg mommy & papa mkn, yg tula yina mkn. Aku ajar gak eryna mkn pedas2 sikit.. hihi.. maklumla selalu aku suap eryna sekali mknn dlm pinggan aku..

Tapi tu la kan.. makin besar Eryna makin aku miss time dia baby dulu.. hihi.. tp takkan nk suh eryna xbesar2.. :P

~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan