Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Rabu, 28 Mac 2012

Temujanji di GH

Hari ini 28/3/2012 aku terpaksa minta my colleague, Amy gantikan kelas pagi sebab Eryna ada appoinment di Klinik Pakar Cardiology di Hospital Besar Pulau Pinang. Appoinment mmg dah dibuat setahun lepas time Eryna pergi buat check-up jantung di sana juga. Boleh check kat entry ni. Since checkup setahun lepas rasanya Eryna tiada apa2 masalah kesihatan besar.. just adalah demam2 sikit tp alhamdulillah, tiada yg merisaukan. Semasa checkups lepas mmg tak ada apa2 masalah walaupun time tu doc cakap still ada tiny hole di jantung eryna. So hari ini adalah appoinment setahun utk melihat sama ada lubang tu dah tertutup atau tidak.

Hubby meriba eryna yang sangat baik sewaktu operasi scan jantung eryna.

Dari hasil scan tadi doc cakap still masih ada lubang di jantung eryna.. walaubagaimanapun tidak membimbangkan. Lubangnya kecil dan hopefully akan tertutup disuatu masa nanti. Walaupun lama menunggu di GH tadi tp alhamdulillah..lega rasanya. Appointment seterusnya adalah pada 30 MAc 2015.. huhu.. lagi 3 tahun. Tadi dok kira2 dgn hubby, dekat2 umo eryna 5 tahun nanti barulah kami ada appoinment lagi... sekarang ni rasa lama je lagi, tapi kalau tengok hari2 yang berlalu skrg ni amat pantas... kejab jer dah hari jumaat... agak2nya nanti cepat jer eryna dah besar kan!

Anyway, skrg ni busy betul.. tak sempat nak update blog.. huhu...


~Mel

3 ulasan:

  1. Ya ampun sempat lg update blog.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah .... Insyaallah sihat hendak nyer ...

    BalasPadam