Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Ahad, 1 Julai 2012

Majlis Pertunangan My bro-in-law

Pada hari semalam 30.6.2012 selamatlah adik iparku Faiz, ditunangkan bersama pasangannya Isk dgn maskawennya... ehh... mana ada maskawen lagi.. huhu.. majlis telah berlangsung secara sederhana tetapi meriah. terutamanya dari segi makanan yang sangat memeriahkan perutku... semuanya feveret2 aku seperti ibukayu rebus dn kelapa... lempeng dgn sambal ikan bilis.. kuih muih.. dan lain2 lagi.. Kira mmg saratlah perutku dbuatnya... anyway enjoy ya gambar2 di bawah dari iphone pink ku...

Perbincangan kedua belah keluarga lelaki & perempuan

Ibu mentuaku, Along & KHani

Wakil2 pihak lelaki

Wakil2 kanak2 yang bising!

Apa kes mataku terpejam ni?

Laaa... hubbyku dan anakkku pu sama zzzz??

Ibu mentuaku menyarung cincin kepada bakal menantunya... 

kedua pasangan yang bertunang... Faiz & Ismahani

Bergambar bersama bakal menantu baru... yg lama2 sila menyorok beramai2 yer...

Apa daa body2 guard semua beraksi xde mood...

Ismahani telah selamat menjadi tunangan Faiz... :D 

Si comelku Yina Laikha bergaya dgn sireh junjung.. 

 
Nasi ambeng... huhu.. hubbyku first time makan.. aku dah teka dia mesti tak berapa minat.. hee...tepat sekali tekaanku... ni aku amik yg dia xmo makan daa.. huhu...

Hari ni hubbyku terpaksa balik Penang naik bas sebab aku ada tugasan MQA di sebuah IPTS esok dan Selasa.. Tadi aku dah hantar hubby ke Pudu Sentral.. dah lama tak drive kat KL kekok gak rasanya sebab banyak yg dah berubah.. adalah tersesat sikit tp still ok jer.. Nanti hari selasa aku akan drive balik Penang dgn Yina Laikha... Yina jgn nakal2 dan buat hal time mommy drive KL-Penang nanti tau! Tapi mommy confident jer.. insyaallah Yina good girl... 


~mel
Bersantai2 sementara nak tunggu ke Armada Hotel, PJ.

1 ulasan: