Selasa, 9 Oktober 2018

New Story From Me

Hari ni.. 8am sampai ofis. Diminta ganti bos utk bagi training coz boss kena pi pelancaran something. Redha je coz xde org lain yg boleh tolong, walaupun ada kerja sendiri perlu disettlekan. Training end-up at 1.30pm. Penat!! 1.30pm makan solat. Tak sempat buat apa pun terus pack start kereta ke pusat pengajian utk Hari Guru 2018. Duduk sampai pkl 4.30pm. Pi minum ptg yg disediakan. 4.50pm start kereta nak balik, hari mendung. Jambatan dah sesak sebelum mazuk lagi😱. Jem @ slow moving spjg jln.. 5.40pm baru sampai. Bergegas masak nasi & ayam masak lemak cili api, Eryna pasti kelaparan balik sekolah. 6.10pm settle masak dan capai tudung instant utk ambil Eryna. Hujan turun selebat2nya. Redah hujan, kasut Eryna basah kuyup, terus ke transit utk ambil beg transit. 6.40pm sampai rumah. Aduhh belum Asar lagi. Buh nasi eryna, suruh dia mkn, naik atas bergegas mandi solat. Tak lama pastu maghrib. 7.30pm dah tergolek keletihan. Ada harapan bangun 4.30am utk Isyak. Tgk2 juga kerja sekolah Eryna.. ngaji sikit2.. buat apa2 matapun dah nak terpejam... 😴😴😴 #ADayOfMyLife #CareerWoman #PJJLife #Blog #HoldingOn #Tired Bersyukurlah kalau anda masih berpeluang tarik nafas pjg dlm aktiviti sehari2..Hari ni.. 8am sampai ofis. Diminta ganti bos utk bagi training coz boss kena pi pelancaran something. Redha je coz xde org lain yg boleh tolong, walaupun ada kerja sendiri perlu disettlekan. Training end-up at 1.30pm. Penat!! 1.30pm makan solat. Tak sempat buat apa pun terus pack start kereta ke pusat pengajian utk Hari Guru 2018. Duduk sampai pkl 4.30pm. Pi minum ptg yg disediakan. 4.50pm start kereta nak balik, hari mendung. Jambatan dah sesak sebelum mazuk lagi😱. Jem @ slow moving spjg jln.. 5.40pm baru sampai. Bergegas masak nasi & ayam masak lemak cili api, Eryna pasti kelaparan balik sekolah. 6.10pm settle masak dan capai tudung instant utk ambil Eryna. Hujan turun selebat2nya. Redah hujan, kasut Eryna basah kuyup, terus ke transit utk ambil beg transit. 6.40pm sampai rumah. Aduhh belum Asar lagi. Buh nasi eryna, suruh dia mkn, naik atas bergegas mandi solat. Tak lama pastu maghrib. 7.30pm dah tergolek keletihan. Ada harapan bangun 4.30am utk Isyak. Tgk2 juga kerja sekolah Eryna.. ngaji sikit2.. buat apa2 matapun dah nak terpejam... 😴😴😴 #ADayOfMyLife #CareerWoman #PJJLife #HoldingOn #Tired Bersyukurlah kalau anda masih berpeluang tarik nafas pjg dlm aktiviti sehari2..

Tiada ulasan:

Catat Komen