Sabtu, 19 Januari 2019

New Story From Me

Minah Arab kat sebelah tanya kenapa dia tak boleh akses Internet.. dihulurnya telefon Android minta tolong selesaikan masalah dia. Bila akak check tengok dia dah guna 1.06gb dari 1.1gb.. akak gtau dia suruh pi top-up data.. masalahnya dia tak faham.. akak try guna google translate dari english ke arab.. adusss.. itu pun dia tak faham.. agaknya dia bi orang Turki kot.. akak tanya dia org mana pun dia tak tau nak jawab ๐Ÿคฆ‍♀️๐Ÿคฆ‍♀️ #blogMinah Arab kat sebelah tanya kenapa dia tak boleh akses Internet.. dihulurnya telefon Android minta tolong selesaikan masalah dia. Bila akak check tengok dia dah guna 1.06gb dari 1.1gb.. akak gtau dia suruh pi top-up data.. masalahnya dia tak faham.. akak try guna google translate dari english ke arab.. adusss.. itu pun dia tak faham.. agaknya dia bi orang Turki kot.. akak tanya dia org mana pun dia tak tau nak jawab ๐Ÿคฆ‍♀️๐Ÿคฆ‍♀️

Tiada ulasan:

Catat Ulasan