Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sabtu, 25 Ogos 2007

Bored... and lonely

Hari ni rasa bosan sangat-sangat. Tak tahu apa nak buat... Selalunya hari Sabtu macam ni pagi2 Mel pergi gym kejab and then pergi Mall ke.. rumah kawan2 ke.. beli groceries ke.. but today memang rasa tersangat boring dengan rutin yg biasa tu.. hmm.. nak stay kat rumah..balik2 mengadap pc.. pc.. and pc.. rasa macam fed-up menengok kerja yg tak habis-habis..

So I end up,picking up my car key and driving to ntah ke mana-mana sengsorang.. tengok view.. just to clear my head. Gambar ni Mel ambik kat tempat yg Mel pergi tu.. ada tasik.. dlm tasik ada goose.. kat luar tasik ada angsa.. sunyi jer.. adalah jugak org yg kebanyakannyer cycling. Lama Mel duk menung kat situ... then... balik.. hmm.... what a quiet and lonely day...

Mel~~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan