Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 21 Jun 2011

Masak2 & Makan2..

Hari Ahad yg lepas ada jemputan dari Dr. Jalil (teruna lama... huhu).. untuk masak2 dan makan2 seharian di rumah dia di Taman Bertam Perdana. Dr. Jalil dah berusia la jugak tp xkawen tu yg aku panggil teruna lama.. :P. Anyway rumah ni ni besar & baru.. tapi dah dok sorangkan... Kelengkapan rumah dia ni macam hotel... sebijik hotel.. So, layan jer la gambar2 di bawah.. sorila blur sket..

Kak Jee & anak sedang merewang.. Kak Jee ni isteri kpd Tn Hj Rahman, lecturer school aku gak.

Periuk belanga kat rumah Dr. Jalil.. jeles aku mmg lah kalah rumah aku.. periuk belanga rumah org bujang ni boleh buat kenduri sambut menantu daaa.... mmg lengkap dari sekecik2 periuk sampai ke bapak periuk... jeles..jeles...

Cik Yah aka Dr. Aziah sedang memblend alat-alatan memasak... Cik Yah ni still single and available..huhu
Ikan2 yang telah terkorban utk masak laksa johor... best..best...

Kak Jee yg sgt baik.. cam mak mak gitu..

Abang aliff yg sgt nakal.. tp jumpa girlfren yang satu angkatan dgnnya..

Sessi makan laksa johor.. before that sessi makan tghari, aku masak kari daging & buat sambal tempoyak kat situ, kak jee masak bawal goreng pedas & Fadzillah goreng sayur + telur dadar.. bahan2 semua disponsor oleh tuan rumah.. kami masak je la...

Aku and Dilla aka Dr. Fadzillah sedang menguasai dapur dengan jayanya... hihihi..

Papa sedang berguru dgn Tn Haji Rahman... berguru ape yek? Yina tak berapa takut sgt dgn org kali ni...

Yina sedang bermain-main panjat meja... terra betul sikecik ni...

sedang menghidang2...

Aummmm!!

Aummmm!!

Tersadai kekenyangan bersama Yina..

Yina zzz di bilik atas rumah Dr. Jalil bersama2 dgn papa sekali.. haha...

Insyaallah nanti dah pindah rumah baru ingat nak buat makan2 mcm ni jugak.. baru best & merapatkan ukhwah sesama kawan2... tapi lambat lagi la... huhu..

~mel

2 ulasan:

  1. kem salam ke cik yah lalalala.......

    BalasPadam
  2. waalaikumsalam.. hahaha.. b/p cik yah..

    :D

    BalasPadam