Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 25 November 2011

November & Disember 2011

Bulan November dah nak abis.. Disember dah nak muncul.. bila aku dok kira2 hari.. ehh...aku ni cam dah xde weekend yg boleh tido2 untuk tahun ni... huhu.. semua weekend aku penuh daa...

Weekend ni 25-27 November 2011 - aku kena berbengkel di Park Ave, Sg. Petani utk Semakan Kurikulum Pusat Pengajian aku... (kerja..kerja..kerja).. Mujurla Isnin cuti.. tp kalau Jumaat, Sabtu, Ahad berbengkel.. Isnin sure tak relaks sebab nak basuh kain, kemas rumah.. dllg..

Weekend 2-4 Disember 2011 - aku akan ke Kota Kinabalu utk kelas PPG.. wokeh.. ini mmg kerja la kan... Hari Sabtu 3 Dis tu mengajar selama 6 jam.. fuhh.. mmg mengah jugak dibuatnya...

Weekend 9-11 Disember 2011 - Family day utk keluarga aku di Port Dickson... time ni kira cuti utk kami adik beradik berkumpul.. rasanya dah lama dah kami tak bercuti bersama2.. last sekali time eryna masih dlm perut baru beberapa bulan je masa tu.. kami berkumpul di A Famosa time tu.. kali ni di Port Dickson.. sebenarnya msing2 nak buat family day jauh2 tp sebab kekangan masa..PD udahla.. mujur gak kat PD kalau tak jenuh aku nak cari time yg sesuai utk join... hubby lak dah abis cuti.. :P

Weekend 17-19 Disember - Nak ke Kuching.. aku ada kelas PPG lagi di Kuching.. this time aku tak pi sorang.. hubby & co akan ikut.. mmg dah plan trip ke Kuching kali ni nak bawak hubby coz nak jalan2 jugak. Last time aku pergi aku gi sorang jer dan pergi hari sabtu balik ahad... ngeee....

Weekend 24-26 Disember - Pindah ke rumah baru/ kemas rumah dllg... okeh.. aku tak tau cam ne nak kemas rumah & pindah dlm keadaan weekend aku yg sgt sibuk.. tp alhamdulillah mujurlah cuti aku mmg berlambak2.. so lepas family day aku amik cuti seminggu sampaila pergi Kuching.. time tu aku berhajat nak kemas barang2.. kalau ada masa aku hantar sket2 brg kecik2 ke rumah baru... tak jauh sgt tu..

28-30 Disember - aku akan ke India insyaallah, ada jemputan konference di sana & aku mewakili Pusat Pengajian utk bentang paper kat sana...

So... ada sape2 boleh challenge my tight schedule tak? haha...
 :P

Anyway.. ini semua rezeki aku.. sementara larat & sihat aku buat la..

~mel






Tiada ulasan:

Catat Ulasan