Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Jumaat, 11 November 2011

111111.. oppss...

Rata-rata hari ni aku tengok semua dok gihtlight pasal date 11.11.11... ada yang dok cakap tentang event yg akan dilalui hari ni.. ada yang cakap tentang mengagung2kan tarikh ni... dan macam2.. For me.. today is a usual day with a slight special date yang tidak memberikan apa2 makna... cuma mungkin dalam hidup kita.. sekali ni je la kita akan menghadapi tarikh 11.11.11... kan.. sememangnya setiap hari yg kita lalui tu pun hanya sekali jer dalam hidup kita ni.. mana ada dua kali.. just mungkin ada yang ingin merakam sesuatu yang bersejarah pada hari ni.. bagi aku takde hal.. asalkan tidak terlalu taksub.. tu jer..

Bagi aku.. hari ni hari Jumaat dan aku tak sabar-sabar nak tunggu weekend.. sebab nak berehat.. nak lipat kain.. mop lantai.. baring-baring, layan gelagat eryna.. sangat nikmatnya.. huhu... So, hari ni adalah hari yg menggembirakan... Hubby balik dari solat Jumaat tadi bawak voucher restoran Western di Bayan lepas... kalau dapat makan western malam ni pun ok jugak kan!

gambar ni diambik di bandar KB 2 minggu lepas.. :P

Kejab tadi baru dapat reminder email dari one of my friend.. dia suruh balik cepat2 coz kalau dok lama kat office pun kerja takkan abis.. which is very true.. Kesian my friend ni, baru2 ni kena sound dgn Boss.. which aku rasa tak patut sgt boss sound dia, sebab for me she is a very hardworking lecturer.. dia mengajar mmg sgt bagus.. tapi apa nak buat, kita ni lecturer cabuk jer.. 
I always reminding my self tentang who am I.. walaupun mungkin org tengok I as a somebody... but for me I'm nobody... I'm just seorang hamba allah... yang penting, aku dah tak sabar2 nak masuk rumah baru.. haha.. (releven tak?)

~mel
Happy Weekend Everyone!!

1 ulasan:

  1. last year kin fanatik dgn no 101010... tapi 111111 ni sket pun tak heran.. it's just numbers for me... tapi 101010 tu bday kin.. i was hoping boleh kawen tarikh tu.. sbb mcm comel.. postpone tahun ni.. tahun ni terus tak jd dah .. ekekeke

    BalasPadam