Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 7 Januari 2013

Hectic Monday

Seminggu dua ini hidup adalah sangat2 hectic.. tapi tak kisahlah kan.. as long as family semua ok hectic pun tak de masalah...pagi2 ni pun dtg kerja aku dah ke sana sini.. settlekan macam2 perkara.. sampai pokok baru beli nak letak kat ofis pun tinggal kat ofis hubby tak amik2...

Hari ni ajak hubby lunch kat Kompleks Medan Suri.. disebabkan terlalu letih tak tingin pun nak beli jeruk.. huhu... sampai2 usm, park kereta aku naik ofis aku, hubby turun ofis dia (ofis aku tingkat 2, ofis dia bawah tanah).  Bila nak bukak pintu ofis.. alamak!! Kunci ofis tinggal kat kereta... cepat2 aku capai henfon dgn harapan sempat call hubby untuk ambik kunci kereta sebelum dia ke bawah tanah tu... Call punya call... alahai.. dia tak angkat!!

Dengan hati murung sebab malasnya nak turun tangga 2 tingkat yang sgt curam tu.. turun la jugak ke seberang ofis hubby di bawah tanah bangunan lain tau! Bila dah sampai bangunan ofis dia.. baru je aku nak turun tangga ke bawah tanah.. ternampak hubby berjalan slow motion ke arah tangga yg aku nak turun.. Cepat2 aku sound.. hishhh org call tak angkat.. kunci ofis tinggal dalam kereta laa...Dgn muka poyo hubby ku menjawab... henfon tertinggal dalam kereta daaa... hehehe.. sorang tertinggal kunci.. sorang tertinggal henfon dlm kereta..

Tak semena2 aku sound hubby... tu laa..kalau jawab telefon tadi kan xdelah dah sampai ofis kena pusing belakang balik ke kereta... Hubby cakap.. laaa camne nak jawab telefon.. kan telefon dalam kereta... !!

Ehhh ye jugak.. hahaha... termengong dah aku... tulah banyak mende sangat fikir dalam kepala.. sampai pening2 lalat dibuatnya... :D


~mel

Tiada ulasan:

Catat Ulasan