Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Isnin, 7 Januari 2013

Kawen Faiz..





Pada hari ahad 30/12/12 berlangsungnya perkahwinan adik ipar aku Faiz & pasangannya Isk di Tmn Metropolitan, Kepong..Majlis dibuat secara terbuka.. siap pakai wedding planner lagik.. Nak cerita panjang2 time tak dak... so.. just ucapan Selamat Pengantin Baru utk Faiz & Isk.. semoga berbahagia hingga ke syurga....


Masa mula2 sampai ni... duduk lepak2 nak makan kenyang lagi..


My pwincess Eryna... cantik tak? hihi...

Me, KHani & Along... boria gombak setia...p/s Khani telah semakin membuncit!!

Kek Pengantin....

Bunga untuk dilempar2 kepada rombongan yang lalu bawah payung..

Comel jer kan Fatimah Auni...


Abah mentuaku memakai tag nama 'AYAH'

Hubby ku memakai tag nama 'ABANG'... huhu... tak macam abang pun..

Meja kami bersantap.. lama berehat di sini.. serius penat...!

Bersuap-suapan... auummmmm!!


Eryna was happy!!


Keluarga belah lelaki perempuan... awat masam sgt tu mak?? hahaha.. kena duk kat kerusi panas ehh??

Kereta pengantin yg lupa nak tutup enjin dekat dua jam!!huhu..

Comelnya Iman Nur Karlisya menabur bunga...

Yina berebut bekas telur dgn papa....

ish ish ish... dua2 wat muka ngade...

The girls & the parents... comel2 belaka termasuk abah.. hehe..

Tetamu yang hadir...yang ikat rambut baju ijau tu nak kawen 2/3 ni kat Melaka... hihi..alasan utk berjalan lagi... ~ngeee...
Upacara melepaskan belon...


Anyway.. aku tak ambik gambar bnyk time kenduri ni... may be sebab panas dan agak penat.. Walaubagaimana pun kenduri berjalan dengan sgt meriah... cuma sebab tgh taman memang panas.. lain kali sape2 nak wat kenduri mcm ni sila buat lepas asar ke... & kena provide toilet & surau bergerak sebab susahnyer nak cari tempat2 tu kat taman ni.... (banyak songeh plak)...
p/s
~mel
 buruknya aku... huhu

2 ulasan:

  1. Ooohh ... Tak sempat nk wat n3 ... Gambar pun xde ... Ehh, x nmpk sgt perot dlm gmbr tu ... Hehehe ...

    BalasPadam
  2. Huhu.. kita pun xamik gmbr banyak.. penat & malas pun yer..

    BalasPadam