Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 2 Julai 2013

Good Bye Google Reader

Sejak dari semalam aku macam tertunggu2 pemergian Google Reader...setiap kali aku klik masih ada dan aku pun membacanya... Google Reader sudah menjadi tempat pembacaan ku sejak beberapa tahun lepas.. semua blog dan bahan-bahan bacaan lain disatukan di sana untuk pembacaanku. Bila google announce nak tutup, aku dah rasa tak best... maklumlah selalunya bila boring2 kerja itulah tepat aku tuju...

Anyway.. aku sekarang sudah integrate kepada feedly.. cuma belum begitu biasa lagi.. Tadi time aku mula2 masuk GR masih ada... sedang aku dok browse.. tetiba makin lama makin slow.. and then keluarlah notification di bawah.. so...it's now time to say.. Goodbye.. and actually I'll miss you GR.. sob sob..



~mel

3 ulasan: