Our sweet little baby...


Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Selasa, 6 September 2016

Jumpa Kak Roy..

me & Kak Roy. Kak Roy pensyarah IPG. Masa awal2 masuk USM kak roy lah tempat mengadu itu ini. Masa tu Kak Roy tgh buat PhD dan selalu lepak dekat ofis sebelah. Selalu juga minta dia tlg hntr ke mana2.. esp klu nk naik bas ke KL, dialah yg akan hntr pi bas stand. Since dia dah abis phd sgt jarang jumpa dia.. tp PhD dia mmg bnyk cabaran.. dekat 7 tahun dia nk abiskan PhD.. tahun lepas baru konvo.. Anyway mmg dah lama sgt tak jumpa kak roy.. Hari ni jumpa time conference USM-FAU.. seronok sgt..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan