Isnin, 4 November 2019

Menjadi penilai PhD proposal defense pagi tadi. Sempat wefie dgn lecturer2 PTPM. Hari ni proposal defense agak pening sikit.. first mula2 akak sampai ke centre tu, akak ditegur oleh calon dgn panggilan Kak... alamak dia ni siapa? Dia ckp dia kenal akak masa di NZ. Dia dah buat phd di NZ tp gagal.. Serious akak tak ingat siapa dia 🤦‍♀️🤦‍♀️.. dia ckp masa dia smpi NZ akak dah nak settle PhD.. ok.. patutla.. huhu.. walaupun akak jarang lupakan org.. Kedua, proposal dia mmg out dari segi penulisan bagai. So memula akak rSa susah nk komen sbb dia someone yg kenal akak. Then akak fikir.. what the heck! Nnt kena belasah dgn external examiner pasti lebih teruk.. huhu.. so lepas habis proposal defense dia mcm segan2 nak tegur akak dah.. adoii.. 🤦‍♀️ Tapi tula.. sebagai examiner, integriti kena tinggi..


Tiada ulasan:

Catat Komen