Selasa, 18 Ogos 2009

just a good morning wish...

selamat pagi untuk kawan2 di luar sana... dah beberapa hari penang agak panas.. ada jugak hujan tapi tak selebat mana.. namun dapatlah juga membasahkan bumi dan menimbulkan lopak2 kecil dijalanan.. pagi ini nampak terang.. aku tak kisah kalau hujan.. biarlah hujan.. moga membuka pintu pintu rezeki buat kita di bumi Allah ini...

anyway.. terjumpa gambar yg agak kontras ni kat flickr pg ni time aku sedang di atas katil menyediakan P&P untuk pkl 11 nnt. Minggu ni adalah minggu semester break tp aku tetap ada kelas sebab kelas diploma lepasan ijazah semsternya ada berlainan dan tiada cuti. Dan sepatutnya juga aku tiada kelas hari ni sebab ada pensyarah lain sepatutnya memulakan kuliah hinggan akhir semester, tp sebab dia tak de hari ni.. aku teruskan saja kelas.. biarlah.. tp terpaksalah last minute preparation...

poem yg mengiringi gambar ni juga indah... jab nak copy paste.. hehe.. kalau nk tengok yg asal klik kat gambar dan terus akan gi ke flickr dan boleh tengok post asal.. (kredit to the original uploader)..

anyway.. have a good day ahead my friends.. semoga kehidupan kalian dilindungi dan dirahmati Allah sentiasa...

"RAINING IN MY HEART" ~KILKENNY, IRELAND.

The sun is out - the sky is blue
there’s not a cloud to spoil the view
but it’s raining - raining in my heart
The weather man says clear today
he doesn’t know you’ve gone away
and it’s raining - raining in my heart
Oh, misery - misery
what’s gonna become of me
I tell blues they musn’t show
but soon these tears are bound to flow
cause it’s raining - raining in my heart
But it’s raining - raining in my heart
And it’s raining - raining in my heart


mel~
tak raining in my heart pun... huhu.. kang ada yg silap tafsir plak..

1 ulasan: